Barcelona Paddle Race 2022

 

- 18 desembre -

 

INSCRIPCIONS BARCELONA PADDLE RACE AQUÍ

 

En aquesta edició la sortida serà des del Port Vell de Barcelona.

Els participants recorreran tot el port fins a arribar a la bocana, on aquells que participin en el recorregut curt es dirigiran directament al Port de Badalona seguint la línia de la costa. D'altra banda, la resta dels participants sortiran a buscar la boia situada a dos quilòmetres de la costa. Un cop passada aquesta per la dreta, prendran direcció cap al Port de Badalona. Independentment de si es tracta del recorregut curt o llarg, totds els participants sortiran a la mateixa hora (12h). 



 

 

 

SORTIDA PORT VELL BARCELONA 

ARRIBADA PORT DE BADALONA

 SURFSKI

 En aquesta edició disposem de diverses unitats del nou model Makai en les seves versions 43 i 48, i també el consagrat model Next en les seves diverses talles. Aquestes unitats es podran llogar per la cursa i seran cedides a aquells que ho sol·licitin i vulguin provar-les el dia anterior.

 

CAIAC TRADICIONAL

 Per als amants del caiac tradicional, també tenim els models de la marca Fun Run. Podreu provar-los el dissabte i llogar-los per diumenge a la competició.

 

EMBARCACIONS OC

 Tal i com ja s'ha fet en anteriors edicions, hi haurà embarcacions OC, polinèsiques. Aquesta modalitat molt estesa en altres països està guanyant molt adeptes en el territori espanyol.

 

Activitats i Downwind

- 17/18 desembre -

 

La Barcelona Paddle Race és més que una prova de 15 km, sinó que s'estén al llarg de tot el cap de setmana. Per això tenim preparades un conjunt d'activitats perquè gaudiu del litoral barceloní. Per participar en alguna d'aquestes activitats s'haurà d' OMPLIR AQUEST FORMULARI

 

 

 

1 - La possibilitat de provar una embarcació surfski d'iniciació. Es faran sortides de test en grups guiats, heu de reservar plaça per a aquestes sortides.

 

Podeu posar-vos en contacte a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

  

2- Si les condicions ho permeten, a les 13:00h es farà un Downwind entre el Port Badalona i el Club Nàutic Masnou.

 

 

3- També per als més atrevits i amb certa experiència, per primera vegada disposarem d'una canoa OC6. Aquesta és la canoa més tradicional i espectacular de la polinèsia que per primera vegada estarà a Barcelona

 

 

Per a tots aquells que voleu venir a la Barcelona Paddle Race i passar el cap de setmana a Barcelona tenim interessants propostes per a vosaltres:


- Facilitats a l'allotjament: Per a tots aquells que tingueu intenció d'allotjar-vos a Barcelona, us donem la possibilitat de gaudir de l'conveni que té la competició amb la fundació Pere Tarrés.

 

ttps://www.peretarres.org/cases-colonies-albergs/cases-colonies-albergs-catalunya-balears/cases-colonies-albergs-catalunya/alberg-la-conreria-tiana-barcelona


PREU PER PERSONA I DIA EN MITJA PENSIÓ:
Habitació Sense bany. (Banys compartits a la mateixa planta)

 

Fins a 17 anys: 28.50 €
Joves entre 18 i 24 anys: 31 €
Més grans de 25 anys: 34.10 €
IVA Inclòs.

 

Habitació amb bany.

 

Fins a 17 anys: 30 €
Joves entre 18 i 24 anys: 34 €
Més grans de 25 anys: 37.40 €
IVA Inclòs

Podeu tramitar la reserva directament a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé en

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

 

 

INSCRIPCIONS BARCELONA PADDLE RACE AQUÍ

 

 

 

Copyright © 2013, Barcelona Caiac